Tuesday, March 31, 2009

Luovutan.

Luovutan, en toki blogini kirjoittamista, vaan epätoivoiseksi muodostuneen yrityksen tehdä sitä englanniksi. Tulin tähän tulokseen koska huomasin itsekin lukevani ja kommentoivani enimmäkseen suomalaisia blogeja, ja siitäkin syystä vaihdos tuntuu loogisemmalta.
Toisaalta, kaikki postaukseni ovat olleet niin tajuttoman lyhyitä, vaikka asiaakin ehkä olisi ollut. Nyt saa asiansa sanottua helpommin ja tulee ehkä kirjoiteltua useammin.
Kokonaan en kuitenkaan haluaisi englannista luopua, voisinhan minä sen pienen tiivistelmän loppuun aina runtata, kun kerran kansainvälinen halusin olla...

Sitten asiaan; HUOMENNA RÄJÄHTÄÄ! Mennään nimittäin työporukan kanssa kannustamaan kotijoukkuettamme voittoon! Mahtavaa!



Samalla kun kävin tänään noutamassa lippuni, eksyin hieman kiertelemään kaupungille, Löysin sokkarin aleosastolta uuden kesähuivin. Siitäkin huolimatta että olen vannonut että minulla on jo kaikenkaikkiaan aivan liikaa huiveja, päädyin sen kanssa kassalle. Ei minulla juuri tällaista ole, ja kun vielä varmistin tuntemukseni että sen on oltava silkkiä.

Mutta tämähän on täydellinen huivi auringonottoon



Ja kaiken lisäksi sopii edelliseen alelöytööni, vihreisiin kiilakorko kenkiin biancosta.



So im giving up with trying to make this in english. I will be mostly writing it in finnish, because I realized I mainly read finnish blogs myself. Also this way I can write longer stories.

But what I was saying, tomorrow is a great day! we'll be going with my workingfriends to cheer our hockey team in semifinals! it's just great.

I also did little accidentalshopping while getting the ticket. I bought a new scarf, even I have too many of them. But I just had to get that.

No comments: