Monday, September 21, 2009

Emmy - redcarpet

Olin suunnitellut postausta liittyen tän hetkisiin koulujuttuihin, mutta intouduin noihin emmygaala kuviin sen verran että niitä on pakko hieman ruotia. Yleensä pysyttelen positiivisessa näkökulmassa, ja keskityn onnistuneisiin valintoihin, en mielellään keskity valittamaan asioista joista en pidä, mutta tämän kerran annan itselleni luvan kritiikkiin.

Nopealla vilkauksella näyttäisi siltä että todella monet asut olivat sinne päin, jokin saa mieleeni kysymyksen "oliko tämä tosiaan paras vaihtoehto?". Melko paljon kantajalleen sopimattomia malleja, mielikuvituksettomuutta tai sitten yksityiskohtia jotka eivät olleet eduksi kokonaisuuden kannalta. Myös muutamat materiaalit eivät oikein kolahtaneet ko. puvuissa.


Angela Kinsey
Tässä on vaan liikaa minun silmälle, eikä mielestäni sovi erityisen hyvin hänelle. Tämä nainen ei ole erityisen muodokas, ja puvun malli korostaa tätä piirrettä, ei kuitenkaan edukseen.Adrienne frantz
Mekko menettelee yläosaltaan. Ilmeisesti kokovartalopeilaus jäi väliin, helma on yksinkertaisesti kökkö. Materiaali ei laskeudu ollenkaan, ja epäilen ettei tuo ryppyyntyminenkään ole tietoisesti haettu ominaisuus.kyra sedgwick
Kampaus on kyllä upea, eikä mekko ole ollenkaan pahimmasta päästä. Oli miten oli, niin jokin noissa yksityiskohdissa mättää, alentaa arvokkuutta. Ilman niitä koko homma olisi varmasti erilainen. vaaleanpunainen+tummansininen ovat kuitenkin mielestäni ok combo, ei niin ennalta-arvattava.
Tietenkin täytyy tehdö myös kunniaa onnistujille;

Drew barrymore
Tästä ei edes tarvitse sanoa mitään, täydellistä.
Cat Deeley
Tässä kokonaisuudessa upeiden leikkauksien lisäksi minua viehättävät asusteet. Käsikorut tuovat asuun persoonallisuutta.
Blake lively
Koko tyyli on upea. Punainen oli erittäin suosittu väri noissa kekkereissä, eivätkä kaikki todellakaan napanneet sitä oikeaa sävyä. Tässä sävy on onnistunut. Meikki ja kampaus ovat niin elegantteja, että vaikka mekko onkin melko seksikäs, niin yleisvaikutelma on kilometrien päässä tyrkystä.
Jennifer Carpenter
Kaunis mekko, joka sopii kantajalleen. Tyyli muutenkin erittäin onnistunut.Pahempiakin mokia matolla nähtiin, mutta itse halusin tuoda esille sellaisia ei niin ilmeisiä juttuja jotka henkilökohtaisesti häiritsee. Jos joku juttu menee totaalisesti pieleen niin silloin ei auta minkään sortin analyysi, eikä siitä edes kannata keskustella.

Moni voi olla myös erimieltä kanssani, kertokaa ihmeessä ketkä olivat teidän suosikkejanne, mikä nappaa mikä ei.

1 comment:

aba said...

Drewn puvussa voisin mennä vaikka naimisiin. IHANA, vaikken vaaleanpunaisesta hemppistelystä pidäkään! <3