Friday, September 18, 2009










Vaihteeksi taas tussi/photoshop kikkailua. Ei varsinaista teemaa, mutta muutama teemapainotteinenkin kuvasarja on työn alla:) niitä odotellessa

5 comments:

aba said...

vau mitä tussailuja. ensimmäisen takki on kivis. :)
harmi etten omista ompelukonetta eikä kaupoista koskaan löydä JUST TÄYDELLISESTI istuvia vaatteita.. :/

t. epäsikiö :D

hqnna said...

kiitos:)
Niinhän se on että kaupoissa/teollisuudessa yleensä käytetään keskiverto mittoja (olemassa on omat kokotaulukot pituuden ja muotojen mukaan, olisiko niitä joku kymmenen eri kokotaulukkoa)
,joku kaavakurssi kun oli joskus, ja sitten piti johonki malliin valita tietty koko, tiettyjen tarvittavien perusmittojen mukaan niin kiva ku jokainen oma mitta vastas eri kokoluokkaa väliltä 32-38. Että kyllä itsekin mekkojen, kauluspaitojen ja takkien kanssa tuskailen joka kerta:/ varsinkin kun takkien muuttaminen olis aivan tuhoontuomittua hommaa...

Sulk said...

Tuo toisen kuvan Takki mustana minullekin kiitos! Aivan käsittämättömän upea malli, väri ei vaan yhtään mua. Mustana tai harmaana ois täydellinen.

Oli muuten iloinen yllätys, kun huomasin, että olet liittynyt lukijakseni. Olen niin hukassa tässä suuren suuressa blogimaailmassa, että piristää kummasti, kun huomaa että joku ehkäpä joskus jopa lukee tekstejäni. En oikein ole päässyt tähän hommaan vielä täysillä sisälle - olen kirjoitellut omaksi ilokseni tekstejä, mutta minulla on ollut vaikeuksia löytää toisten blogeja. Pitäisi järjestää enemmän aikaa.

Hih, Huomennakin olis duunia, mutta nyt tuli niin kauhea inspis alkaa selailemaan sinun blogiasi, että taitaa mennä aika pitkälle yöhön ennenkuin pääsen nukkumaan :) ääk. Kiinnostuin välittömästi, kun luin infostasi että opiskelet vaatesuunnittelua. Kateellisena kihisen!

Näin äkkiseltään voisin sanoa, että tykkäilen blogistasi kovasti, ainakin ensivaikutelma oli hyvä. Ei muuta kuin jatkan tutkimista :)

hqnna said...

Mukava kuulla että mielenkiintoa löytyy, kiitos kovasti, lämmitti mieltä!:)
Itse olen lisäillyt listaan blogeja aika "kevyesti", riittää aina luettavaa. Pyrin myös melko usei kommentoimaan, varsinkin blogeihin joilla en aiemmin ole vieraillut. Bloggaus kuitenkin nykyään on enemmän ajatusten jakamista ja kommunikaatioita kuin pelkkä oma päiväkirja, vaikkei kukaan kenellekään blogistaan olekaan vastuussa.
helpoimmin blogeja löytyy blogilistasta ja ovathan blogitkin täynnä linkkejä toisiin blogeihin.

Sini said...

Vau tosi hienoja o_O