Saturday, May 16, 2009

melkein vapaa lauantai

Onneksi on olemassa lauantai ja saa nukkua<3 liian harvinaista herkkua nimittäin. Huonona puolena ehdottomasti pitää mainita se ettei sitten oikein ehdikään mitään muuta. Sentään pikaisen kierroksen ehdin kuitenkin tekemään sokoksella, kun kaikki muut taisivat olla jo kiinni.

Kemppariosastolla erehdyin vilkaisemaan alelaariin ja poimin sieltä aivan ihanan diorin huulikiillon, kesäsävyssä. Itse aina kesäisin innostun sellaisista meikkiväreistä joita muina vuoden aikoina en tykkää käyttää, mutta näin kai se menee yleisestikin. Huulikiillon väri on jotain poltetun oranssin/toffeen/korallin tyylistä, pakkaus sanoo että brown corset. Ei se niin ruskeaa kuitenkaan ole. parhaiten yhdistetään raikkaaseen silmämeikkiin ja rusketukseen. juuri nyt ehdot eivät varsinaisesti täyty, mutta toivottavasti edessä on hyvin aurinkoinen kesä.


kesäkiilto, ihanassa pakkauksessaan


kesäkiiltoa naamassa, ilman rusketusta

Tämä mekko on kyllä ihanin, räikee, muttei överiräikee. Juuri sellainen mitä olin etsinyt koko kevään. Ainoa miinus on se että joutuu vähän pelkäämään että milloin tulee toinen vastaan, sellaista se aina tuppaa olemaan kun jotain kivaa ostaa hennesiltä. Toinen mikä pelottaa on se että kuinka monta pesua tämä ihanuus kestää. Harmittaa kun ostaa jotain kivaa mitä haluaisi käyttää useammin kuin muutaman kerran.



nyt taisin jäädä kiinni ajastuslaukauksesta, ehkä tarvitsee laittaa äänet takaisin kameraan.

Olen myös tulossa vanhaksi. Kevään herätessä tuli kummallin tarve saada kaikkea kasvamaan, vaikka olenkin aika avuton näissä viherkasvihommissa. En sentään ehkä olekaan niin huono mitä luulin, olen saanut pidettyä talvella ostamani vehkan elossa tähän päivään saakka ja ihan hyvin näyttää porskuttavan, vaikka kasteluväli onkin hyvin epäsäännöllinen.
Mutta vielä hienompi saavutus allekirjoittaneelta on se, että olen saanut aivan siemenestä asti kasvamaan auringonkukkia, aivan käsittämättömän nopeasti ovat kasvaneet jopa kaksikymmensenttisiksi! ja mullassa ovat olleet noin viikon. Siemenetkin aivan yllärillä heitin salaattisiemensekoituksesta. Harmikseni mitkään muut kuin auringonkukat eivät lähteneet kasvamaan, pinjaa olisin toivonut. Pinjoista kun kuulemma voi (yrittää) kasvattaa bonsaipuuta.



kasva, pieni, kasva!:)

paremmalla ajalla kyhään laajemman postauksen näistä viherintoiluistani, pari kivaakin juttua niistä saisi.

No comments: