Wednesday, May 27, 2009

sniff

No niinpä siinä sitten kävi, en minä sinne palautustunnille sitten edes päässyt. Torstaina alkanut flunssa kaatoi sänkyyn sen verran pahasti, vissiin se valvominen ja stressi pahensi sen verran. Toiveet on kovat että huomenna kestäisi jo lähteä sinne koululle palloilemaan ja opettajia etsimään.

Nappailin koululla pari kuvaa siitä mitä olin väsyneenä päälleni laittanut, ei viitsinyt ihan kokokuvia ottaa kun mustat silmänaluset olisivat saattaneet poikia aiheettomia kyselyitä mahdollisesta parisuhdeväkivallasta:D Tajusin ottaa kuvia vasta postauksen tehtyäni, joten en sitten enää viitsinyt alkaa niitä sinne väliin sorkkimaan, eivät olisi oikeastaan tuohon sopineetkaan. Joten laitetaan näin jälkeenpäin.

Hyvin harmaa päivä oli.



melko tylsää, printtipaita on tiger of swedenin ja olen pettynyt sillä paita menetti heti muotonsa ensimmäisessä pesussa, kaulus roikkuu ja hihat pönköttää. Toivottavasti kyseessä on yksittäinen epäonninen kappale, eikä yleisesti laatu ole yhtä huonoa. Luottaisin enemmän tuotteisiin jotka ovat valmistettu joustamattomista materiaaleista, ne eivät ole niin herkkiä pesuissa jne. Helmien väri on oikeasti hieman enemmän lilaan menevä, ja toimii loistavasti noiden harmaiden ja mustien kanssa.



nämä ovatkin sitten viimeisin lempparilöytö kirpparilta. Niissä on kivoja yksityiskohtia ja henkivät vähän gladiaattoriteemaa. Parasta niissä kuitenkin on se että ne ovat mustat teräväkärkiset flättärit. Minulla on yhdet mustat perintökengät juuri tätä mallia, niissä on punoksia ja ne on todella kauniit. Tai ainakin ne olivat. Nyt ne ovat jo viimeisillään, enkä millään ole halunnut luopua niistä, malli on täydellinen aivan kaiken kanssa. Hypin melkein riemusta kun näin nämä, ja kokokin täsmäsi.

No comments: