Wednesday, May 27, 2009

Minut on haastettu

Ohhoh..:D Ilmeisesti pitäisi käydä aina silloin tällöin (useammin) lukemassa mitä tuonne blogilistaan olisi profiiliin ilmestynyt. Tahattomasti on jäänyt täysin huomiotta haaste jonka olen saanut Aanalta.
No Haastehan menee näin.

"Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1.Mustat silmänaluset
Kyse ei kuitenkaan ole yöllisestä bloggaamisesta, mitä toisinaan harrastan. Kyse on tolkuttoman epäinhimillisestä päivärytmistäni. Opiskelen ammattikorkeakoulussa, jossa tunneilla on periaatteessa läsnäolopakko, tunnit yleensä sijoittuvat 08.00-16.30 väliselle ajalle. Välillä ei ole lähiopetusta, ja välillä päivät voivat venyä pidemmiksikin. Tämä yksinään ei tietenkään ole syy vähille unille vaan se että työskentelen dealerinä, eli siis jaan korttia blackjackpöydässä, baareissa/yökerhoissa, yöaikaan. Pääsääntöisesti työt sijoittuvat viikonlopulle mutta on niitä silloin tällöin viikollakin. Unirytmin korjaamisesta tekee lähes mahdotonta se että vielä seurustelen baarimikon kanssa, jonka unirytmi on vielä enemmän päinvastainen. Nukun kun ehdin siis.

2. Muuttuvat hiukset.
Serkkuni on kampaaja, sama letti kelpaa muutaman kuukauden, mutta sitten on pakko vaihtaa, lyhemmäksi, pidemmäksi, tummemmaksi, vaaleammaksi, villimmäksi tai tyttömäisemmäksi. Voi hiusparkojani

3. Kengät ja laukku ei matchaa.
Elleivät ne ole sitten mustia. Jossain joku tyyli-ihminen on kertonut että näiden tulisi olla yhteensopivat. Minulla harvemmin. Useimmiten valitsen kuitenkin vyön joka sopii jompaankumpaan. Mutta tämä on sääntö jota en vaan tähän päivään ole vielä osannut ottaa kuolemanvakavasti.



pieni otanta sekalaisesta seurakunnasta.

4. Arkena olen melko koruton.
Saatan laittaa helmikaulakorun, nomination-korun, tai pienet korvikset. joskus jopa useamman näistä yhtäaikaa. mutta yleensä väsyneinä aamuina ei näihin jaksa panostaa, ja monesti kun oikeasti jotain vaikkapa koulussa tekee niin ne ovat vain tiellä.



5. väljää - tiukkaa.
Parhaat yhdistelmät lähtevät näillä aineksilla. Kun todella istuvaa ja toisaalta väljää yhdistää, saa mielestäni kaikista kauneimmat ja tasapainoisimmat kokonaisuudet. Tätä tietysti näkyy paljon kaduilla, on jo näkynyt pitkään, mutta itse liputan juuri tämän tyyliseikan puolesta. Vielä muutama vuosi sitten kivoja väljiä vaatteita ei ollut kovin paljoa kaupoissa, eikä niitä oikein näkynyt kaduillakaan. Netissä selailin ulkomaalaisia muoti ja katukuvablogeja (japanilaisia enimmäkseen) ja ihastelin heidän taitoaan yhdistellä volyymejä niin hienosti.
En tiedä tajusiko kukaan tämän viimeisen pointtia, toivottavasti.

Nyt minun tulisi ilmeisesti haastaa ihmisiä, haastan Oprin, Piparin, Minnan, Behaviourin ja Kirsikan

5 comments:

Kirsikka said...

Hey kiitos haasteesta! :) en oo ennen tehnyt/saanut joten oon nyt aika innoissani ::)

نورا said...

oot tosi kaunis tossa profiilikuvassa:)!

نورا said...

kiitos ihanista sanoista! molemmat ollaan ! (; <3

M said...

Tänks kivasta haasteesta! (saattaa olla että menee pienoinen hetki et saan omani valmiiksi)
Ihana oli lukea mitä olit kirjoitellut siihen! =) xox

hqnna said...

Joo oli tosiaan minunkin ensimmäinen haaste. Noita on kyllä tosiaan kiva tehdä ja lueskella:)